Ahmet Çalık’ın vefatı geçmişte tartışma yaşadığı Yılmaz Vural’ı da yıktı: Kendi evladım ölmüş kadar üzüldüm

Firat34

New member
Geçtiğimiz yıl Galatasaray’dan Konya spor‘a transfer olan Ulusal futbolcu Ahmet Çalık, sabah saatlerinde Ankara’da geçirdiği trafik kazasında ömrünü kaybetti. Yalnız seyahat ettiği aracın Niğde yolunda şarampole yuvarlanması kararı hayatını yitiren 27 yaşındaki futbolcu, spor dünyasını adeta yasa boğdu.

“GEÇMİŞTE YAŞADIĞIMIZ TARTIŞMA FALAN HİÇ DEĞERLİ DEĞİL”

Çalık’ın vefatıyla sarsılan isimlerden biri de Gençlerbirliği forması giydiği periyotta büyük bir tartışma yaşadığı hocası Yılmaz Vural oldu. Geçmişte yaşadıkları tartışmayı unuttuklarını tabir eden ve Çalık’ın vefatına epey üzüldüğünü söyleyen Vural, şu biçimde konuştu: “Çok üzüldüm. Geçmişte yaşadığımız tartışma falan hiç kıymetli değil, biz onları unuttuk bile. Malesef epey üzücü. Ailesine ve Konyaspor topluluğuna başsağlığı diliyorum. Meslek hayatımızda tartışmalar oluyor tabi. kimi vakit biz haksız oluyoruz, kimi vakit onlar. Sonuçta biz onların babasıyız. İnanın kendi evladım ölmüş kadar üzüldüm.

“ABDÜLKERİM İLE FEVKALADE OYNUYORLARDI”

Pırıl pırıl bir gençti. Meslek hayatında da artık rayına oturmuş, Abdülkerim ile harikulade oynuyorlardı. Tabi hepimiz bir gün öleceğiz, mevt hayatın bir gerçeği. Fakat onun sevdiklerini tekrar nazaranmeyeceği niyeti, tekrar olmayacak olması fazlaca üzücü.”

VURAL İLE ÇALIK ORTASINDA NE YAŞANDI?

Sabah’ın haberine göre Yılmaz Vural, Gençlerbirliği’ni çalıştırdığı periyotta Ahmet Çalık ile içinde yaşanan bir olayı anlatmıştı. Vural, Çalık’ın kendisine, “Hoca biz aslına bakarsanız küme düşecek grubuz. Sen bizi epey ofansif oynatıyorsun. Defansif oynamamız lazım. Yabancılar daha fazlaca müsaade istemiş vermemişsin. Çok toplantı yapıyormuşsun” söylemiş olduğini ve bu kelamlara epeyce sonlandığını tabir etmişti.

“BANA İŞİMİ Mİ ÖĞRETECEKSİN?”

Vural, Çalık’a, “Yahu sen 21 yaşında oyuncusun ulusal kadroya yükselmişsin. Bana işimi mi öğreteceksin?” söylemiş olduğini belirtirken “Senin vereceğin taktik anlayışla mı ben ekibi oynatacağım. Sen görüşmeden sıkılıyorsun, beşerler bütün gün çalışıyor 1300 TL maaş alıyor” biçiminde konuştuğunu açıklamıştı.

Spor Haberleri