Başakşehir yenilgisi daha sonrası Ali Koç’tan çarpıcı kelamlar: Pusuda olanlar var

Firat34

New member
Fenerbahçe ligde birinci yenilgisini Başakşehir‘e karşı aldı. Sarı-lacivertlilerin 1-0 kaybettiği maçın akabinde Ali Koç açıklamalarda bulundu. “Panik olacak bir durum yok” diyen Koç, “Tribünlere yönelik, bizi yıpratmaya yönelik atılımlar var” tabirlerini kullandı.

Ali Koç’un açıklamaları şöyleki:

“PANİK OLACAK BİR DURUM YOK”

“İyi oynamadık, sayılara baktığımızda, sayılarla maçın kararı bağdaşmıyor. Topa sahip olma, pas oranları, orta, gol durumları, kaleyi bulan şutlar… Buna karşın demek ki faal oynamamışız ki yenilgiyle dönüyoruz. Panik olacak bir durum yok.

“YOL KAZASININ ERKEN GELMESİ BİZE GÜZEL DERS OLACAKTIR”

Başakşehir’i tebrik ediyorum. Onların şanssızlığı bir yerde dönecekti, bize rastladı. Beklemediğimiz bir sonuç, biz de bir yerde makus bir sonuç alacaktık, yenilecektik, o da bugüne rastladı. Olumlu açıdan bakarsak, yol kazasının erken gelmesi bize yeterli ders olacaktır.

“ARZULADIĞIM NOKTAYA SÜRATLİ GELDİK”

Savaşan, çaba eden, formanın hakkını terinin son damlasına kadar verecek, bu topluluğun şuurunda futbolculardan bir grup yaratacağız demiştik. Birinci devirdeyiz fakat arzuladığım bir noktaya süratle geldik.

“ZAMAN GEÇİRMEYE YÖNELİK HAREKETLERİN EN RAHAT YAPILDIĞI LİG BİZİZ”

Maçın skoru hakkında söylemiyorum, TFF’nin, MHK’nin, Kulüpler Birliği’nin bir ses çıkartması lazım. Oyun bu kadar durmaz. Vakit geçirmeye yönelik hareketlerin en rahat yapıldığı lig herbiçimde biziz. Hakemlerin buna müsaade etmemesi gerek diye düşünüyorum.

“PENALTIMIZ yenidenLANABİLİRDİ”

Frankfurt maçında harika bir hakem idaresi seyrettik. Penaltımız yinelanabilirdi, doğrudur ancak VAR’dan gelen bir karar, hakem üçlüsünün ne kadar güzel yönettiğini gördük. Sivasspor maçı 45 dakika oynanmış, 12 dakika maç durmuş, 7 dakika uzatma verdiler.

“SAHA HAKEMLERİ İLE VAR HAKEMLERİ BAŞKA OLMALI”

VAR hakemiyle ilgili federasyona serzenişte bulunduk, haklı olduğumuzu söylemiş olduler. Ne söylesek birebirini söylüyorlar ancak bir şey olmuyor. Saha hakemleri ile VAR hakemleri farklı olmalı, federasyon bu sene yapamasa bile önümüzdeki döneme bunu yetiştirmeli.

“BİLİNÇLİ YAPILAN BİR OLAY”

Makus sonuçların akabinde kara tablo yaratılıyor, birebir şey Galatasaray’da da oldu. ne söylemek istersiniz?” sorusuna karşılık veren Ali Koç “Galatasaray’da ne oldu bilemem, açıklamayı da görmedim. Bizde hiç bir şey makûs değilken başladı, bu şuurlu yapılan bir olay. Bunu birinci kurşuna kadar takip etmek mümkün. Çoğunlukla troll, yeni açılmış hesaplar olduğunu görüyoruz. Tribünlere yönelik, bizi yıpratmaya yönelik atılımlar var. Fenerbahçe’nin makûs gidip, krizle kongre ümit eden bir küme var. Her olumsuz sonuçta bunlar ortaya çıkacaktır, pusuda olan birden çok grup var.