Dehşet anları kamerada! Sopayla saldırdığı gencin başına falçatayı sapladı

Firat34

New member
İstanbul Esenyurt‘ta kağıt toplayıcılığı yapan yabancı asıllı 4 şahıs, akrabaları olduğu öğrenilen bir gence falçata ve sopalarla saldırdı. Saldırganlar, bir esnafın müdahalesi daha sonrasında motosiklete binerek kayıplara karışırken, ağır yaralanan genç kanlar içerisinde yere yığıldı. Yaşanan o hücum anları ise etrafta bulunan bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

FALÇATAYI GENCİN BAŞINA SAPLADI

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Akşemsettin Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre kağıt toplayıcılığı yapan yabancı asıllı dört şahıs, husumetli oldukları bir genci sokakta beklemeye başladı. Marketten alışveriş yaptıktan daha sonra dışarı çıkan genç, akrabaları olduğu öğrenilen şahısların taarruzuyla karşılaştı. Sopalarla saldıran şahıslardan biri bunula da yetinmeyip cebinden çıkardığı falçatayı gencin başına birkaç sefer sapladı.

İMDADINA ESNAF YETİŞTİ

Dakikalar evvel kendisinden alışveriş yapan müşterisinin öldüresiye dövüldüğünü bakılırsan market sahibi ise yerden aldığı sopayla şahısları kovaladı. Kanlar içerisinde yatan genci goren etraftaki vatandaşlar ise durumu 112 Acil Sıhhat ve polis gruplarına haber verdi. Market sahibi sıhhat takımlarının gelmesini beklemeden kanlar içerisinde yatan genci yan taraftaki Aile Sıhhati Merkezine götürdü. Merkezde yapılan birinci müdahalenin akabinde yaralı genç, sıhhat takımları tarafınca Yasal Sultan Süleyman Hastanesi’ne kaldırılırken, polis grupları kayıplara karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. O müthiş taarruz anlar ise etrafta bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

“MARKETTEN ÇIKTIKTAN daha sonra ÇOCUĞA SALDIRDILAR”

Yaralı genci saldırganların elinden kurtaran market sahibi Mahmut Yılmaz, “Sabah 06.00 sıralarında dükkanımı açtım. Kısa müddet daha sonra saldırganlardan olduğunu düşündüğüm bir şahıs benden su aldı. çabucak sonrasında dükkanımın karşısında yaklaşık 2 saat kadar beklediler. Ben de bu sırada şahıslardan şüphelenerek yanlarına gittim. ‘Hayırdır burada ne bekliyorsun diye sorduğumda’ bana ‘İşe gideceğim otomobil bekliyorum’ dedi. Ben de onlara inanarak işime baktım. Ortadan kısa bir süre ise akına uğrayan arkadaş markete geldi. Alışveriş yaptıktan daha sonra karşı binanın kapısında çocuğu durdurarak orada saldırdılar” dedi.

“FALÇATAYLA SALDIRDIĞINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM”

Taarruza uğrayan gencin ağır biçimde yaralandığını söyleyen Yılmaz, “Benim gördüğüm kadarıyla iki kişi sopayla çocuğa saldırdı. daha sonrasında saldırganlardan birisi sopayı bırakarak eline falçata aldı. Çocuğun başını falçata ile 2-3 yerden kestiğini gördüm. Artık bende durum karşısında dayanamadım ve yerden sopayı alarak şahıslara saldırdım. Kaçmaya başladılar. Bende peşlerinden giderek birkaç sefer sopayla onlara vurdum. O sırada motosikletli birisi bunları alarak kaçtı. Bende yaralıyı sıhhat ocağına götürdüm. Orada gence birinci müdahale yapıldı ancak fazlaca kan kaybetmişti. Şuuru yerindeydi, ayakta durabiliyordu hatta konuşturdum da ancak durumu baya berbattı. daha sonra sıhhat grupları gelerek çocuğu hastaneye götürdü” diye konuştu.

İhlas Haber Ajansı – 3. Sayfa

alışveriş, Esenyurt, Hücum, Market, 3. Sayfa, Haberler