Dünya Şampiyonu cNed ile Röportajımız

Firat34

New member
VALORANT Champions turnuvasında grubu Acend ile bir arada kupaya uzanan ve “tarihin birinci VALORANT Dünya Şampiyonu” unvanını elde eden Red Bull atleti Mehmet Yağız ‘cNed’ İpek, turnuvanın akabinde sorularımızı yanıtladı. 2022 yılında da dünya şampiyonu olmayı hedeflediğini söyleyen ‘cNed’, transfer süreciyle ilgili çabucak hemen net bir şey olmadığını, mutlaklaştığı vakit Twitter hesabından duyuracağını deklare etti.

cNed ile Yapılan Röportajımız

Soru 1: Hayalin olan dünya şampiyonluğunu yaşadın. Bundan daha sonraki meslek maksadın nedir?

Yanıt: 2022 yılında da dünya şampiyonasına katılmayı ve yinedan kazanmayı hedefliyorum.

Soru 2: Grubun Acend ile yola devam mı? Yoksa gelecek daha yeterli bir teklifle öteki gruplara transfer olma durumun var mı?

Karşılık: Şu anda aşikâr bir şey yok diyebilirim. Aşikâr olduğu vakit Twitter adresinden duyuracağım.

Soru 3: Sana nazaran dünyanın en düzgün oyuncusu kim ve kendini öbür oyunculara kıyasla nerede görüyorsun?

Yanıt: Bence şu anda belirli bir “en uygun oyuncu” yok. Zira oyun daha fazlaca yeni çabucak hemen katılaşan bir şey yok diyebiliriz. Kendimi şu anlık dünyanın en âlâ oyuncuları içinde görüyorum lakin umarım bunu devam ettirebilirim.

Soru 4: Genç yaşta popülaritesi yüksek bir tertipte tepede yer aldın. Bilhassa Z nesli olarak isimlendirilen genç kardeşlerin için aklına gelen birinci teklif ne olabilir?

Yanıt: Şayet esporda bir meslek yapacaklarsa evvela bunu iş olarak görmeleri gerekiyor. Hobi olarak değil de nitekim disiplinli çalışarak yapmaları gerekiyor. Tabi ki bir yandan okulu aksatmasınlar ve okula kıymet versinler. Zira bu işte sahiden herkes başarılı olamıyor. Herkes buradan para kazanamıyor. Espor mesleği yapacaklarsa biraz daha dikkatli olmalarını ve sahiden yetenekli olduklarını düşünüyorlarsa bu işe atılmalarını öneririm.

Soru 5: Senin söylemek, eklemek istediğin bir şey var mı?

Karşılık: Aileme, ağabeyime, beni destekleyenlere ve katkıları sebebiyle Red Bull’a teşekkür ediyorum.

Dünyanın Birinci VALORANT Şampiyonu Red Bull Atleti Mehmet Yağız “cNed” İpek’e bizlere kırmayıp sorularımızı cevapladığı için teşekkür eder, espor mesleğinde muvaffakiyetlerinin devamını dileriz.

Esporgazetesi – Son Dakika Haberleri