Eski Fenerbahçelinin kelamları sansasyon yarattı: Türkiye’de kadroyu onlar kuruyor

Firat34

New member
Dönem başında Fenerbahçe’den Khimki’ye transfer olan Kemal Ademi, Rus basınına gündeme oturan açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki golcü, Türkiye’de menajerlerin birinci 11’lere direkt müdahale ettiğini öne sürdü.

Kemal Ademi’nin açıklamaları şu biçimde:

“KÜME DÜŞMEYİ ÖNLEYEBİLİRİZ”

“Kendimi övmeyi asla sevmem. Birinci yarıda 12 maçta 1 gol atıp 2 de asist yaptım. İkinci yarıda daha fazla gol atıp gruba daha fazla katkı sağlayacağıma eminim. Khimki’nin Rusya Premier Ligi’nde kalacağını düşünüyorum. Düzgün bir ekibimiz var, küme düşmeyi önleyebiliriz.

“LİGDE ÇOK KALİTELİ İSİMLER VAR”

Rusya Premier Ligi’ndeki yüksek düzey beni şaşırttı. Gelmedilk evvel televizyonda birtakım Rus kadrolarının maçlarını izlemiştim. Ligde fazlaca uygun oyuncular var, tempo güzel düzeyde. Bunu beklemiyordum. Krasnodar, CSKA ve Rubin Kazan’a karşı oynamak zordu. Stoperlerini not edeceğim. Ligde hayli kaliteli isimler var.

“FENERBAHÇE, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ”

Basel’de teknik yönetici değişti. Yeni hocayla ortak bir lisan bulamadık. Ayrılmam gerektiğini anladım. Almanya’dan yalnızca bir teklif vardı fakat Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu belirtmemde yarar var. Finansal olarak fazlaca âlâ bir teklif aldım, bunu saklamayacağım. bir daha de geleceğimi düşünmem gerekiyordu. Her açıdan özel bir tecrübeydi. Mesut Özil ve Luis Gustavo üzere isimlerle oynadığım için memnunum. Fenerbahçe’de de teknik yönetici değişti. Türkiye’de birfazlaca şey futbolun etrafında döner.

“MENAJERLER TAKIMDA KİMİN OYNAYACAĞINI SÖYLÜYORLAR”

Türkiye’de menajerlik oyunları vardır. Birfazlaca kulübün yöneticileri ile yakından irtibat kuruyorlar ve takımda kimin oynayacağını bile söylüyorlar. Kadroyu onlar kuruyor diyebilirim. Bir futbolcu yeterli oynamıyorsa, birinci dakikalarda bile oyundan alınabilir. Enner Valencia ile sağlıklı bir rekabetim vardı lakin fazlaca fazla müddet alamadım. 4 aylığına kiralık olarak gittim lakin yeterli bir devirde değildim. Döndüğümde her şey daha yeterli oldu lakin Türkiye’den ayrılmak istediğimi fark ettim.”

Haberler.com – Spor Haberleri

Kemal Ademi, Fenerbahçe, Spor, Haber