Hidetaka Miyazaki Elden Ring Hakkında Yeni Açıklamalarda Bulundu

Firat34

New member
Elden Ring yöneticisi Hidetaka Miyazaki heyecanla beklenen oyun hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Miyazaki, evvelki oyunlara kıyasla daha fazla oyuncunun oyunu bitireceğini belirtti.

Dark Souls serisinin ardındaki isim Miyazaki, oyun dünyasının yıllardır merakla beklediği Elden Ring‘in zorluğu hakkında konuştu. Souls-like oyunların başarılı formülünü açık dünya ile birleştiren Elden Ring daha fazla oyuncunun bitirebileceği bir üretim olacak. FromSoftware imzalı evvelki oyunlar zorlukları ve geçilmesi birçok vakit imkansız hissettiren baş düşman dövüşleriyle biliniyor. Oyunun genel yapısına alışan oyuncular için Dark Souls serisi kolay hissettirse de öğrenme sürecinin zorluğu birfazlaca oyuncunun şikayetine sebep oluyor.

Elden Ring Oynanış Müddeti En Az 30 Saat Olacak

Miyazaki, oyun dünyasının en sevilen üretimleri olan ve beraberinde vakitsiz olarak addedilen Dark Souls hakkında da konuştu. Alışması güç yapılarıyla bilinen Souls serisi hakkında ünlü oyun geliştiricisi aşağıdaki tabirleri kullandı.

Beta sürecinde ve yayımlanan oynanış görüntülerinde Elden Ring’in biroldukca açıdan epeyce daha kapsamlı bir üretim olacağı görülüyor. Oyuncular açık dünyası pek geniş olan yeni oyunda gizlice hareket etme yahut direkt saldırma üzere farklı stratejileri benimseyebilecek.

Zorlayıcı baş düşman dövüşlerinde kolaya kaçmayacağını hissettiren üretim, Miyazaki’nin kelamlarında de anlaşılacağı üzere Dark Souls oyunları kadar zorlayıcı da olmayacak. Oyunun daha evvel Souls severleri gereğince zorlayacak ancak yeni oyuncuları da korkutmayacak bir yapıya sahip olacağını öğrenmiştik.

Oyun yöneticisi bir öbür röportajda “yeni oyuncuların üzerlerinde bir baskı hissetmeden, oyunu kendi tercih ettikleri süratte oynamalarını isterim” dedi. Elden Ring Hidetaka Miyazaki imzalı yepisyeni bir imal olarak 25 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için çıkış yapacak.

SaveButonu – Gamegar

Elden Ring, oyunlar, xbox, Gamegar,, Haber