Kilo aldığı için tenkitlerin maksadında yer alan Arda Turan sert çıktı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Firat34

New member
Üstün Lig’in 20. haftasında Galatasaray, alanında ağırladığı Giresunspor’a 1-0 yenildi. Maçın akabinde en çok konuşulan konulardan birisi ise sakatlıktan dönen Arda Turan oldu. Kilo aldığı istikametinde tenkitlere maruz kalan Turan’ın bir fotoğrafında göbekli olduğu tez edildi.

Deneyimli futbolcu bu reaksiyonlara toplumsal medya hesabından bir paylaşım yaparak karşılık verdi.

“BAZI FİKİRLERİ DEĞİŞTİRMEK ÇOK ZOR”

Arda Turan’ın toplumsal medyadan yaptığı açıklama şöyleki:

“Alışık olmadığımız sıkıntı günler geçiriyoruz. Çok üzgün olmakla birlikte birtakım şeyleri paylaşma vaktinin da geldiğini düşünüyorum. Ben Galatasaray konusunda her vakit duygusal oldum lakin birtakım fikirleri değiştirmenin ne kadar sıkıntı olduğunu hâlâ yaşayarak görüyorum.

Geçen dönem grubumuz başkanken de ben kimi insanlara bakılırsa daima, “el freni” olmuştum. halbuki tüm mesleği, formasını giydiği ekip fark etmeksizin, çabucak her dönem şampiyonluk uğraşı ile geçen biri olarak ben daima, büyük ekiplerin topa hükmetme mantalitesini alana yansıtmaya çalışan bir oyuncu oldum. Biliyorum, bu fikirleri değiştirmek imkânsız. Fakat bunlardan sinip, kaçmayacak bir karaktere sahip olduğumu bir defa daha herkese hatırlatmak istiyorum.

“GALATASARAY İÇİN OYNARKEN SAKATLANDIM”

Ben Galatasaray için oynarken, rakibimi durdurmak ismine yaptığım bir müdahalenin akabinde sakatlandım. Meslek bitmiş oldurebilecek, geri dönüşü epeyce güç bir sakatlıktı. Ayağım alçıda geçirdiğim günler, ayağımın üzerine basmakta zorlandığım haftalar, düz koşu yapamadığım aylar oldu. Gece, gündüz geri dönebilmek için fazlaca çalıştım. Ligde bu kadar artta kalmış durumdayken, ağrılarımı tolere edebileceğimi düşündüğüm birinci anda, sıhhat takımımızdan ve hocamdan müsaade alarak, ekip arkadaşlarıma ve kulübüme yardım edebilmek için alanda oldum. Aylarca gösterilen tüm fedakârlığın, bir arada çalıştığım insanların gösterdiği büyük uğraşın, emeğin kararı; farklı bir açıdan çekilen bir fotoğraf sonucunda oluşturulan ucuz bir popülizm midir? Hayır.

“HİÇ VAZGEÇMEYECEĞİM”

Bunun bu biçimde olmadığını da herkese, tüm mesleğim boyunca yaptığım üzere hayli çalışarak bir daha hatırlatacağım. Galatasaray için gayret vermekten geri durmayacağım, bu genç ekibin büyüme sürecinde bana ne vakit gereksinim duyulursa orada olacağım. Ve hiç vazgeçmeyeceğim.”

Spor Haberleri