Öldürülmedilk evvelki son programı! Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dikkat çeken kelamlar sarf etmişti

Firat34

New member
Bakırköy’deki balıkçıda silahlı atakta ömrünü kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, en son 21 Ocak’ta TGRT’te Cem Küçük’ün programına konuk olmuştu. Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş‘ın son durumunu değerlendirmişti. Dünyaca ünlü yıldız Pepe’nin hakemler hakkında söylemiş olduklerini anlatan Mahmutyazıcıoğlu’nun kelamları dikkat çekmişti.

“BU HAVA NE KADAR SÜRER?”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Beşiktaş‘ın şu andaki gidişatını âlâ gördüğünü belirtip, “Önder Hoca ile ekip şu anda düzgün gidiyor. Geçen yılki havasında olmamasının niçini, ligde olabilir yani bu. Daima bir standart muvaffakiyet mümkün değil futbolda. Başarısızlıkla birlikte maalesef bizim Türkiye’de Futbol biraz nankör. Biraz başarısız gidince işte hoca değişikliği falan… O hava gitti, daha doğrusu gitmişti. Şu anda daha değişik bir havaya girdi Beşiktaş. Gençlerle, özkaynak sistemine dönerek bu biçimde daha farklı bir hava yaratıldı ve başarılı da gidiyor Başkan Hoca. Tabi bu ne kadar sürer? Daimi olur mu? Muvaffakiyetten bahsetmek için bir şeyin süreklilik arz etmesi lazım. Beşiktaş artık âlâ oynuyor. Zira kaybolan o grup olgusunun geri geldiğini görüyorum ben. Ondan dolayı Beşiktaş açısından bakarsak yeterli gidiyor fakat genel olarak ligin kalitesinde düşüş var” tabirlerini kullanmıştı.

“BU HAKEMLER ŞAMPİYON YAPMAZ”

Mahmutyazıcıoğlu’nun hakemler hakkındaki, “Ligin kalitesindeki düşüşü, hakemlerin performansındaki düşüşe bağlıyorum ben. Biz şuna bakıyoruz; Konum penaltı mı, değil mi? Verilseydi o denli olurdu, verilmeseydi bu biçimde olurdu diye bakıyoruz lakin hakem 1-2 tane bizim görmediğimiz yanılgıyı yaptığı vakit… sonrasındasında futbolcularla bunun hayli sohbetini yaptığımız için biliyorum. Futbolcuların motivasyonu düşüyor. Bakıyor ki idarede bir adaletsizlik var, spora olan inancını da motivasyonunu da yitiriyor futbolcular. Bunu bana yabancı futbolculardan, Pepe anlatmıştı. ‘Biz bu hakemlerle şampiyon olamayız’ diye dönemin ortasında söylemişti bana” kelamları dikkat çekmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş, Spor, Haber