Son Dakika: Burak Elmas’tan Fatih Terim’in ayrılığı hakkında birinci açıklama: Son sonucu lider verir

Firat34

New member
Galatasaray Lideri Burak Elmas, Fatih Terim’le dün yolların ayrılmasının akabinde bugün basın toplantısı düzenlendi. Elmas’ın, ” Galatasaray‘da son sonucu lider verir” açıklaması dikkat çekti.

İşte Burak Elmas’ın açıklamaları:

“ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ”

“Bugün hayli acı bir haber aldık. Eski atletimiz Ahmet Çalık’ı kaybetmiş olmanın kederini yaşadık. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve Konyaspor topluluğuna baş sıhhati diliyorum. Yeri cennet olsun.

“DOĞRU OLMAYAN HABERLER”

Bugün sizlerle bir ortaya gelme sonucu aldım. Gelişen olaylar silsilesinde etrafta epeyce fazla hakikat olmayan haberler vardı.

“SON KARARI LİDER VERİR”

Hepinizin şunu bilmesini isterim; Galatasaray başkanlık sistemidir. Konuşulur, tartışılır, son sonucu lider verir.

“HER VAKİT SONA EREBİLİR”

Fatih hocayla ilgili devamlı tıpkı şeyi söylüyorum; bir teknik yöneticilik beraberliği futbolda her vakit karşılıklı olarak bitmiş oldurilebilir. Stratejimizden asla vazgeçmiyoruz. Bu stratejiler, hem benden tıpkı vakitte herkesten daha değerli.

“TEVECCÜH GÖSTERİLDİ”

Ben ve arkadaşlarım değerli projelerle Galatasaray’ın huzuruna çıktık. 3 yıllık bir süre için bize teveccüh gösterildi. Galatasaray’ın en güç devrinde geleceği aydınlatmak ismine stratejilerimiz uygulamak ismine geldik.

“BAŞKA BİR HOCA İLE GÖRÜŞMEDİK”

Hocamız nazaranvdeyken yerine bir hoca ile görüşmedik. Fakat Galatasaray liderinin futbol paydaşlarıyla bağının olması ve daima irtibatta olup görüşmesi son derece olağandır

“BU STRATEJİLER HEPİMİZDEN DEĞERLİ”

Stratejimizden asla vazgeçmiyoruz. Biz yola çıkarken Galatasaray’ın stratejilerini oluşturmaya çalıştık. Yarın biz de ayrılsak bu stratejiler devam edecek. Kişi bazlı pahalandırmak kusur olur. Stratejilerimiz hepimizden kıymetli.

“BU KARARI ALMAK ZORUNDAYIM”

Galatasaray için gerçek bildiğim kararları kimi vakit üzülerek de olsa içim acıyarak da olsa almak zorundayım.

“SORUMLULUK BANA AİTTİR”

Ben her şeyden sorumluyum. Ben Galatasaray lideriyim. Tüm sorumluluk bana aittir. Her âlâ şeyde de berbat şeyde de bana aittir. Aldığım kararların sonuçlarını daima birlikte goreceğiz. Ben anlık karar almıyorum. Galatasaray’ın geleceği için en uygun sonucu alıyorum.

“GÖRÜŞMEYİ KİMSEYE ANLATMADIM”

Sevgili hocamızla yaptığım görüşmeyi takım arkadaşlarım dahil, kimseye anlatmadım. Hem hocamıza duyduğum hürmetten tıpkı vakitte geçmişte bu cins ayrılıkların Galatasaray’a kimi vakit yakışmaması sebebiyle bunu bu biçimde yaptım. Biroldukça haber gerçeği yansıtmıyor.

“TAZMİNAT YOK”

Tazminat konusunda hocamızın bir talebi olmadı. Kontrat ölçüsünde gerekeni yapacağımızı söylemiş oldum fakat hocamız, asla bu biçimde bir talebi olmayacağını söylemiş oldu.

“SEÇİM VAADİ DEMEK SAYGISIZLIK”

Fatih Terim’den seçim vaadi diye bahsetmek hocaya saygısızlık olur. Tercihim Fatih hoca oldu ancak benim seçimdeki vaadim Galatasaray için yapmak istediğim projelerdi ve bunun için çabalıyoruz. Saha sonuçlarını kimse garanti edemez.

“BİZİ ELEŞTİREBİLİR”

Fatih Terim birinci divan heyetinde da gelip bizi eleştirebilir yahut yorumlayabilir. Fatih Terim’in Galatasaray’ın ortasındaki pozisyonu devam ediyor.

Detaylar geliyor…

Spor Haberleri