Zamanla yarış! 'Unutulmayacak bir olay'

ahmetbeyler

Active member

Olay, öğle saatlerindeOkulakMahallesindemeydana geldi. Evin önünde arkadaşlarıyla birlikte oynayanEge Tahtasız, market arabasını sürmeye başladı. Bir anda yere düşenEgeTahtasız, ayağa kalktı.Dili boğazına kaçan küçük çocuk olduğu yerde zıplamaya başladı. Bu sırada mali müşavir olan eşinin işyerindebulunanBartın Belediyesindegörevli memur Güçlü Ocakçı,küçük çocuğu görerekdışarıya çıktı. Ege Tahtasız,GüçlüOcakçıya doğru koştu. Güçlü Ocakçı çocuğa ilkmüdahalede bulunarakparmaklarıyla dilini boğazından çıkardı.Küçük çocuk annesi tarafından hastaneye götürülürken, tedavisinin ardından taburcu edildi.Yaşanan olay işyerinin güvenlik kameraları tarafındangörüntülendi.

Güçlü Ocakçı çok büyük korku yaşadığınıbelirterek,"Eşimin işyerinde oturduğum sırada camdan dışarıya doğru bakıyordum. Komşumuzun çocuğu olan Egenin düştüğünü fark ettim. Sonra koşarak büroya doğru geldiğini görünce dışarıya çıktım,bana sarıldı. Ben o anda ne olduğunu anlayamadım. Bizebelediyede verilen ilk yardım müdahalesi aklıma geldi. Sonra çocuğun morardığını görünce, parmaklarımı ağzına soktuğumda dilini çıkarmayı başardım. Bu benim için unutulmayacak bir olay, bir hayat kurtardık. Ama ilk yardımında önemini bir kez daha anlamış olduk"dedi.