ahmetbeyler
Active member

Sosyal medyada 20'li yaşlardaki fotoğrafların paylaşıldığı'#20liyaslarchallenge' akımına, pek çok siyasi isim katıldı.Milli Eğtim Bakanı Ziya Selçuk da esprili bir yaklaşımla akıma katıldı. Selçuk,Oscar ödüllü ABD'liAktör Marlon Brando'nun gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşarak, "Taşınırken gençlik fotoğraflarımı kaybetmiştim ama elimde bir tane kalmış" notunu düştü ve paylaşımına gülme ifadesi ekledi. Selçuk'un paylaşımı, kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısının ilgisini çekti. Bakan Selçuk'untakipçilerinin beğeni ve yorum yağmuruna tuttuğu paylaşım, Twitter'da gündem oldu.
VARANK: KLONLAMA TEKNOLOJİSİNİN KEŞFEDİLMİŞ OLMASI BÜYÜK BAŞARITaşınırken gençlik fotoğraflarımı kaybetmiştim ama elimde bir tane kalmış#20liyaslarchallenge pic.twitter.com/wxol3drmj0
— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) May 4, 2021
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank daBakan Selçuk'un paylaşımını alıntılayarak, "Hocam, siz 20'li yaşlardayken klonlama teknolojisinin keşfedilmiş olması büyük başarı" dedi.
Hocam, siz 20li yaşlardayken klonlama teknolojisinin keşfedilmiş olması büyük başarı![]()
https://t.co/4HVZ9F4hYy
— Mustafa Varank (@varank) May 4, 2021