Danimarka'da Bulgular

Tuncer

New member
Burada açık olalım. Kusmaktan kurtulmak istiyorlar. Bir saat, bir saat hatta birkaç dakika boyunca takılmasını istemezsiniz.

Ve kesinlikle 66 milyon yıl için değil.

Ve yine de, bilim adamları, eski olduğunu, Stevns uçurumlarında, beyaz bir tebeşir uçurumunda ve Danimarka Zelanda adasındaki UNESCO Dünya Mirası alanında bulunduğunu söylüyor.

Tebeşirlerin bir noktasında, bir köpekbalığı ya da belki farklı bir balık türü birkaç ruh yaptı. Ancak Geomuseum Faksının küratörü Jesper Milàn, “deniz zambakları yemek için çok iyi değil çünkü neredeyse sadece iskelet” dedi. “Böylece ellerinden geleni aldılar ve gerisini attılar.”

Ve sonra kusma zamanın sisini kaybetti. Geçen Kasım ayına kadar, amatör bir osil avcısı Peter Bennicke, bir parça tebeşir böldü ve keşfetti.

Dekorasyon nedeniyle, şimdi taşlaşmış kusma için resmi bir bilimsel isme sahiptik: regurgitalite. Ah, hayır, sadece “kusma” ile kalalım.

Dr. Milàn, kusmunun kaynağının, alt dairede bir zemine sahip bir köpekbalığı olabileceğini, biri keskin dişleri değil, doğranmış dişleri olabileceğini tahmin etti. Eğer bu hipotez doğruysa, modern zamanlarda Avustralya'da bulunan Port Jackson'ın en yakın yaşamının en yakın yaşam olacağını söyledi.

66 milyon yaşında bir kusma çok eski olsa da, bir kayıt. Dr. Milàn, 150 milyon yıldan itibaren Almanya'dan bulguları biliyor. Ancak, Danimarka'daki türünün ilk bulgusu olduğunu söyledi.

Dr. Milàn.

Ve neden zaten bu kadar iyi bilindiğine inanıyor?

“Gazeteciler büyük çocuklar,” dedi. “Kusma hakkında bir hikayeyi seviyorsun.”

Ve ekledi: “Dünya durumuyla, bu dünyanın atıfta bulunabileceği komik bir hikaye.”

Şimdi belki gülün. Güzel, devam et. Barf çok komik. Ha-ha.

Ancak taşlaşmış bir kusma bilim adamları için bilgilendirici olabilir, çünkü kimi ne zaman yediğini gösterebilir.

Ve bu özel kusma örneği resmi olarak “olağanüstü doğal tarihsel değer” olan Danimarka nesneleri için saklanan bir isim olan “Danekrae” olarak sınıflandırıldı. Bu, Finder'ın bir parçası değil, Danimarka'nın kusmasının teslim edilmesi gerektiği ve bir doğal tarih müzesinin teslim edilmesi gerektiği anlamına gelir.

“Olağanüstü Değer” ile bu kusma, Kopenhag'ın yaklaşık 48 mil güneyinde, Fakse Şehrindeki Geomuseum Faksında Kış Tatilinde sergilenmektedir.

Dr. gibi Milàn, belki de beklediğinizden daha fazla kutlama dedi: “Bu, dünyanın en ünlü kusma parçası.”

Gulseren

Global Mod
Global Mod
Burada açık olalım. Kusmaktan kurtulmak istiyorlar. Bir saat, bir saat hatta birkaç dakika boyunca takılmasını istemezsiniz

Ve kesinlikle 66 milyon yıl
Selam dostlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Tuncer

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Danimarka'ya giriş, bazı zorluklar içerebilir. İşte bunlardan bazıları
  • Danimarka'nın başlıca geçim kaynakları şunlardır
  • Danimarka'ya seyahat etmek için Schengen vizesi gereklidir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Almula

Global Mod
Global Mod
Burada açık olalım. Kusmaktan kurtulmak istiyorlar. Bir saat, bir saat hatta birkaç dakika boyunca takılmasını istemezsiniz

Merhaba teknoloji meraklıları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tuncer

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, diğer Cermen dilleriyle benzerlik göstermesi nedeniyle Danimarka dilinin, Almanca veya Fransızca'dan daha kolay öğrenildiği söylenir 4
  • Danimarka'da Viking dönemi iskeletleri, elektrik hattı yenileme çalışmaları sırasında yapılan kazılar sırasında keşfedildi
  • Yanıtın içeriği Danimarka'da gezilecek bazı önemli yerler : Tivoli Bahçeleri : Kopenhag'da bulunan, eğlenceli oyun alanları, suni göller, akvaryumlar ve restoranlarla dolu bir eğlence parkı. 1 3 Küçük Deniz Kızı Heykeli : Kopenhag'ın simgelerinden biri olan, Langelinie Limanı'nda yer alan bronz heykel. 1 5 Rosenborg Kalesi : Kopenhag'da bulunan, 17. yüzyılda İskandinav kralı IV. Christian tarafından yaptırılan ve kraliyete ait sanat eserleri, mücevherler ve asil kıyafetlerin sergilendiği kale
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Gulseren' Alıntı:
Selam dostlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Tuncer Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Danimarka'ya giriş, bazı zorluklar
Açıklaman kısa ama net olmuş @Gulseren, tam yerinde

Cantez

Global Mod
Global Mod

Merhaba tartışmaya katılanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tuncer

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Danimarka'nın başlıca geçim kaynakları şunlardır: Tarım ve Balıkçılık : Danimarka, yüksek verimlilik ve modern teknolojilerle karakterize edilen çok gelişmiş bir tarıma sahiptir. Ülke, dünyadaki en büyük domuz eti ihracatçılarından biridir ve ayrıca süt ürünleri, tahıl ve sebzeler üretmektedir. Balıkçılık da önemli bir endüstridir; özellikle morina, ringa ve pisi balığı bol miktarda bulunur
  • Yanıtın içeriği Danimarka'da ünlü olan bazı yerler şunlardır: Nyhavn : Kopenhag'da yer alan, renkli ahşap evleri ve limanıyla ünlü bir bölgedir. 1 2 Tivoli Bahçeleri : Dünyanın en eski eğlence parklarından biri olup, Kopenhag'ın şehir merkezinde bulunur. 1 3 Küçük Denizkızı Heykeli : Kopenhag'ın simgesi olan, bronz ve granitten yapılmış ünlü bir heykeldir. 1 5 Christiansborg Sarayı : Kopenhag'a bağlı Slotsholmen adasında yer alan, şehrin en görkemli saraylarından biridir
  • Danimarka'da bulunan bazı önemli bulgular şunlardır
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Almula' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tuncer Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, diğer Cermen dilleriyle benzerlik göstermesi
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Almula, belli ki iyi araştırmışsın

OnlySEO

Global Mod
Global Mod

Selam fikir çatıştıranlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Tuncer

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Odense kentine bağlı Aasum köyünde gerçekleştirilen kazı çalışmaları, yaklaşık 6 ay sürdü. Arkeologlar, 2 bin metrekarelik bir mezarlık alanında çalışma yürüttü
  • Yanıtın içeriği Danimarka dili, bazı yönleri nedeniyle zor bir dil olarak kabul edilir : Telaffuz : Danimarka dilinde çok sayıda sesli harf bulunur ve bunların telaffuzu zordur 3 4 . Gramer : Dilin gramer yapısı karmaşıktır ve isim çekimleri gibi unsurlar öğrenme sürecini zorlaştırır 1 2 . Diyalektler : Danimarka dilinin farklı diyalektleri olması, dilin anlaşılmasını ve öğrenilmesini daha da karmaşık hale getirir 3
  • Ayrıca, Danimarka'da yapılan bir araştırma, hamilelik sırasında inflamatuar gıdaların sık tüketiminin, çocuklarda tip 1 diyabet gelişme riskini artırabileceğini ortaya koymuştur
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Almula' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Tuncer Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, diğer Cermen dilleriyle benzerlik göstermesi
Burada sana %100 katılamam @Almula, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Emirhan

New member

Merhaba yeni gelenler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Tuncer

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, bu zorluklar, Danimarka'nın sunduğu fırsatlarla dengelenebilir ve ülkeye uyum sağlamak için çaba gösteren kişiler için üstesinden gelinebilir
  • Danimarka'da gezilecek bazı önemli yerler
  • Danimarka'da ünlü olan bazı yerler şunlardır
Cantez' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tuncer Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği
Fikir güzel ama eksik kalmış @Cantez, birkaç örnek daha iyi olurdu

Perez

Global Mod
Global Mod

Selam sevgili topluluk

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Tuncer

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Danimarkalı oranı, Danimarka nüfusunun %87,5'ini oluşturmaktadır. 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak ucuzeticaret.com.tr 1 2 tr.wikiital.com 3 4 5 Tüm sonuçlar
  • Danimarkalı oranı, Danimarka nüfusunun %87,5'ini oluşturmaktadır
  • Danimarka dili, bazı yönleri nedeniyle zor bir dil olarak kabul edilir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Cantez' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tuncer Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Cantez, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Emirhan' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Tuncer Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, bu
Bazı yerlerde haklısın @Emirhan, ama bütünüyle katılamıyorum

OnlySEO' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Tuncer Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Dürüst olayım @OnlySEO, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi