Evli Rus artistik patinaj yıldızları, Washington, DC yakınlarındaki uçak kazasının kurbanlarına ait

Tuncer

New member
Çarşamba akşamı Potomac Nehri'ne karşı düşen American Airlines Jet'in iki yolcusu, ABD'de koç olarak çalışan birinci sınıf buz patencileriydi. Rusya'dan iki şampiyon olan patenciler, hem buz hem de evlilikte bir ortaklık paylaştı.

Boston'un Paten Kulübü Perşembe günü gemideki bir sosyal medyada doğruladı. Birçok yolcu Wichita'da ABD buz patenlerini terk eden sporcular ve eğitmenlerdi.

Evgenia Shishkova olarak da bilinen Bayan Shishkova ve Bay Naumov 1998'de ABD'de Rusya için savaştı.

1990'larda Bay Naumov ve Bayan Shishkova kariyerlerinin zirvesine ulaştılar. 1994 yılında Japonya'daki Dünya Paten Şampiyonası'nda altın ile altın kazandılar ve 1992 ve 1994 Kış Olimpiyatları'nda yer aldılar. Toplamda, altı dünya şampiyonasında sahne aldılar ve altın, gümüş ve bronz madalya koleksiyonu kazandılar.

1998 Olimpiyat Oyunlarına hak kazanmadılar ve paten kariyerlerini koç olmak için bitirdiler. Birçok profesyonel Rus patencisi gibi, Amerika'ya taşındılar, Rusya da Sovyetler Birliği'nin çöküşünden sonra keskin bir ekonomik gerileme yaşadı.

Connecticut'tan Uluslararası Paten Merkezi'ne katıldıkları Connecticut, Simsbury'ye yerleştiler. Koçluk dışında profesyonel turnuvalara katıldılar.

Koçluk her zaman kolay değildi. 2007 yılında New England'daki Yankee Dergisi ile konuşmada, Bay Naumov, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki çocukların “aşırı maruz kaldığını” söyledi.

“Ebeveynler ödedikleri sonuçları görmek istiyor ve eğitmenler bu sonuçları göstermek istiyorlar” dedi. “Rusya'da hükümet eğitimimizi ödedi. Bir grupla çalıştım ve sadece 15 yaşına başlayana kadar. “

Boston'daki paten kulübü için profil sayfasında Bay Naumov, “öğrencilerin çok çalışırken eğlendiği bir ortam yaratmayı” sevdiğini söyledi.

Juliet Macur Rapor raporları.

Ozipek

Global Mod
Global Mod
Çarşamba akşamı Potomac Nehri'ne karşı düşen American Airlines Jet'in iki yolcusu, ABD'de koç olarak çalışan birinci sınıf buz patencileriydi. Rusya'dan iki
Selam gündemi takip edenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Tuncer

• American Airlines uçağı, 30 Ocak 2025 tarihinde, Potomac Nehri üzerinde bir ABD Ordusu helikopteriyle çarpışarak düştü. Kazada, Shishkova ve Naumov'un yanı sıra 67 kişi hayatını kaybetti
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Almula

Global Mod
Global Mod
Çarşamba akşamı Potomac Nehri'ne karşı düşen American Airlines Jet'in iki yolcusu, ABD'de koç olarak çalışan birinci sınıf buz patencileriydi. Rusya'dan iki
Merhaba sohbete dahil olanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tuncer

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, 1994 yılında çiftler artistik patinajda dünya şampiyonu olan Rus sporcular Evgenia Shishkova ve Vadim Naumov, Washington, DC yakınlarındaki uçak kazasının kurbanları arasındadır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Ozipek' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Tuncer American Airlines uçağı, 30 Ocak 2025 tarihinde, Potomac Nehri üzerinde bir ABD Ordusu helikopteriyle
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Ozipek, özellikle uygulama kısmında durum farklı

OnlySEO

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ozipek' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Tuncer American Airlines uçağı, 30 Ocak 2025 tarihinde, Potomac Nehri üzerinde bir ABD Ordusu helikopteriyle
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Ozipek, kaynağı merak ettim

Mert

New member
Merhaba araştırmacılar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Tuncer

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Almula' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Tuncer Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, 1994 yılında çiftler
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Almula, konu sıcak

Emre

New member
@Tuncer okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

OnlySEO' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Ozipek, kaynağı merak
Bu bakış açını anlıyorum @OnlySEO, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emirhan

New member
Merhaba arkadaşlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Tuncer, gerçekten emeğine sağlık

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Emre' Alıntı:
@Tuncer okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu bakış açını anlıyorum @OnlySEO, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Ben buna katılmıyorum @Emre, özellikle son nokta bana ters geldi

Simge

New member
Merhaba yeni gelenler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Tuncer

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Ozipek' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ozipek

Gulseren

Global Mod
Global Mod
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Tuncer

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Mert' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Tuncer Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Sakin bir ekleme yaptım, sen
Benim fikrim biraz farklı @Mert, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Cantez

Global Mod
Global Mod
Selam takip edenler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Tuncer

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Ozipek' Alıntı:
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Ozipek, göz ardı edilmemeli

Perez

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

@Tuncer gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Tuncer

Emirhan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Tuncer, gerçekten emeğine sağlık Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Ben buna katılmıyorum @Emre, özellikle son nokta bana ters
Bu bakış açını anlıyorum @Emirhan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum