İngiltere'deki oyun alanında bulunan İkinci Dünya Savaşı egzersiz bombalarında 175'ten fazla

Tuncer

New member
İkinci Dünya Savaşı'ndan 175'ten fazla egzersiz bombası, kuzey İngiltere'deki bir çocuk oyun alanında bulundu ve daha fazlası olabileceğine dair endişelerle.

Bombalar, İskoçya yakınlarındaki Northumberland, İngiltere'de küçük bir kasaba olan Wooler'daki Scotts Park Oyun Alanı'nı yenilemek için bir inşaat projesi devam ederken keşfedildi. Eğitim için kullanılan egzersiz bombaları olmalarına rağmen, hala bir ücretleri var ve hala zararlı olabilirler. Sigortaları ve içerikleriyle sağlam bulundular.

İşçiler 14 Ocak'ta web sitesinde vakıfları kazarken şüpheli bir nesne buldular. İlk bomba bulunduktan bir gün sonra, inşaat işçileri bir saniye buldu.

“Neredeyse heyecan vericiydi – Crikey, iki tane bulduk!” dedi Mark Mather, Wooler bölge konseyi. Yerel memurlar, iki günlük bir anketten sonra konumu aramak için özel bir bombalama şirketi olan Brimstone site soruşturmalarıyla temasa geçti.

Belediye Konseyi, “Ama kısa süre sonra sorunun kapsamının beklenenden çok daha fazla olduğu ortaya çıktı.”

Brimstone'un çalışmasının ilk günü olan 23 Ocak'ta şirket, her biri 10 £ ağırlıklı 65 egzersiz bombası ve duman kartuşları tespit etti.

İkinci gün, Brimstone 90 egzersiz bombası daha buldu ve onları belirlenmiş bir depolama alanına güvenli bir şekilde kaldırdı.

Bombalar egzersiz bombaları olmasına rağmen, “hala bir iddianame giyiyor” ve uzmanlardan uzaklık gerektiriyor, Belediye Konseyi'nin serbest bırakılmasını söyledi ve ekledi: “Bunlar, güvenliği ve içerikleri ile sağlam bulundu – ve patlatıcı ve duman doldurma Özellikle potansiyel olarak tehlikeli olabilir. “

Bay Mather Salı günü yaptığı açıklamada, parkın yaklaşık yarısının netleştirildiğini ve daha fazla bomba kalmasının mümkün olduğunu söyledi.

Mather, “Bir oyun parkında geliştiğinizde normalde beklediğiniz hiçbir şey değil,” dedi. İşin “dikkatlice yavaş” olduğunu söyledi çünkü park eski bir demiryolunun yanında oturuyor ve demiryolundan her atıldıklarında, parkta bulunmaları gerektiğini, onların incelenmeleri gerekiyor. Bombalar değil.

Bay Mather, Wooler'ın İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanlara karşı son savunma hattına bakan gönüllü bir vatandaş milis olan ödev için bir eğitim merkezi olduğunu söyledi.

Savunma Bakanlığı sözcüsü, yetkililerin Ocak ayında iki kez yeri ziyaret ettiğini ve ilk iki bomba attığını söyledi. Bakanlık yaptığı açıklamada, yerel otoriteyi desteklediğini ve daha fazla yönetmeliğin kaldırılması konusunda tavsiyede bulunduğunu söyledi.

Wooler Parish Council, yüklenicilerin, site güvenli ilan edilir edilmez Nisan ayında işe devam edebileceğini umuyordu.

Mert

New member
İkinci Dünya Savaşı'ndan 175'ten fazla egzersiz bombası, kuzey İngiltere'deki bir çocuk oyun alanında bulundu ve daha fazlası olabileceğine dair
Herkese merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Tuncer

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği İkinci Dünya Savaşı temalı bazı oyunlar şunlardır: Call of Duty: Vanguard (2021) 1 . Company of Heroes 3 (2023) 1 . Sniper Elite 5 (2022) 1 . War Thunder (2013) 2 . Hearts of Iron IV (2016) 2 3 . The Saboteur (2009) 4 . Medal of Honor: Above and Beyond (2020) 1 . Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (2006) 3 . Battlefield 1942 (2002) 4 . Torn Away (2023) 1 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 12 15 4 14 oyunicerikleri.com 17 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Düşük sistemli WW2 oyunları arasında öne çıkanlar şunlardır: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad : Bu oyun, Rising Storm içeriği ile birlikte Steam'de mevcuttur. 2 Medal of Honor: Allied Assault : Klasik bir WW2 oyunu olup, düşük sistem gereksinimlerine sahiptir. 5 Sniper Elite Serisi : Sniper Elite, Sniper Elite V2 ve Sniper Elite 3 gibi oyunlar, WW2 temalı ve oynanabilirliği yüksek oyunlardır
  • 1. Call of Duty: WWII. Normandiya çıkarması ile başlayan ve Nazi Almanyası'nın Avrupa'daki gücünü düşürmeyi konu alan bir oyun. 2. Battlefield V. 64 kişiye kadar çıkabilen online modu olan ve 2. Dünya Savaşı'nı anlatan bir oyun. 3. Company of Heroes 2. Normandiya Savaşı'ndan başlayarak Fransa'nın Alman işgalini yok etmesine kadar süren operasyonları içeren bir gerçek zamanlı strateji oyunu. 4. Medal of Honor: Airborne
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Gulseren

Global Mod
Global Mod
İkinci Dünya Savaşı'ndan 175'ten fazla egzersiz bombası, kuzey İngiltere'deki bir çocuk oyun alanında bulundu ve daha fazlası olabileceğine dair
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tuncer

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı FPS 2. Dünya Savaşı oyunları şunlardır
  • Yetkililer, bombaların fitil ve içeriklerinin sağlam durumda olduğunu ve büyük tehlike taşıdıklarını belirtmiştir
  • Bombaların, savaş sırasında bölgenin Home Guard (Yerel Savunma Birliği) eğitim alanı olarak kullanıldığına ve savaşın ardından mühimmatın buraya gömüldüğüne inanılmaktadır
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Mert' Alıntı:
Herkese merhaba Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Tuncer Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği İkinci Dünya Savaşı temalı bazı
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Mert

Simge

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tuncer

• İkinci Dünya Savaşı temalı bazı oyunlar şunlardır:
  • İkinci Dünya Savaşı temalı bazı popüler video oyunları şunlardır:
  • 1. Call of Duty: Vanguard (2021) . 2. Company of Heroes 3 (2023) . 3. Sniper Elite 5 (2022) . 4. War Thunder (2013) . 5. Hearts of Iron IV (2016) . 6. The Saboteur (2009) . 7. Medal of Honor: Above and Beyond (2020) . 8. Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (2006) . 9. Battlefield 1942 (2002) . 10. Torn Away (2023)
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Gulseren' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tuncer Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı FPS 2. Dünya Savaşı oyunları şunlardır
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Gulseren, gözüm üzerinde

Emirhan

New member
Selam katılımcılar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İngiltere'deki oyun alanında bulunan İkinci Dünya Savaşı egzersiz bombalarında 175'ten fazla ifadesi, 12 Şubat 2025 tarihli haberlere göre, Scotts Park oyun alanının yenilenmesi için yürütülen inşaat projesi sırasında keşfedilen 176 adet patlamamış bombayı ifade edebilir
  • Bazı FPS 2. Dünya Savaşı oyunları şunlardır:
  • Ayrıca, Sniper Elite 4 ve This War of Mine gibi farklı türlerde İkinci Dünya Savaşı oyunları da mevcuttur
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Gulseren' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tuncer Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı FPS 2. Dünya Savaşı oyunları şunlardır
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Gulseren, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Emre

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İkinci Dünya Savaşı temalı bazı oyunlar şunlardır
  • Yanıtın içeriği İkinci Dünya Savaşı temalı bazı popüler video oyunları şunlardır: Call of Duty: WWII . Normandiya çıkarması ile başlayan ve Nazi Almanyası'nın Avrupa'daki gücünü düşürmeyi konu alan bir oyun. 2 3 Battlefield V . 64 kişiye kadar çıkabilen online modu olan ve 2. Dünya Savaşı'nı anlatan bir oyun. 2 3 Company of Heroes 2 . Normandiya Savaşı'ndan başlayarak Fransa'nın Alman işgalini yok etmesine kadar süren operasyonları içeren bir gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Yanıtın içeriği Bazı FPS 2. Dünya Savaşı oyunları şunlardır: Medal of Honor: Airborne . Oyuncular, paraşütçü bir askeri kontrol eder ve haritada istedikleri zaman paraşütle inebilirler. 1 5 Call of Duty 2 . Dört farklı tek oyunculu kampanya ve 64 oyuncuya kadar çok oyunculu mod sunar. 2 3 Day of Defeat: Source . Source motoruyla geliştirilmiş, takım tabanlı ve gerçekçi bir WWII nişancı oyunudur. 1 2 Brothers in Arms: Double Time
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Gulseren' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tuncer Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Gulseren, o zaman daha ikna edici olurdu

Simge' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Tuncer İkinci Dünya Savaşı temalı bazı oyunlar
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emirhan' Alıntı:
Selam katılımcılar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İngiltere'deki
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emirhan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım