Keir Starrer, Barış Anlaşması'nın bir parçası olarak İngiliz birliklerini Ukrayna'ya göndermeyi teklif ediyor

Tuncer

New member
Başbakan Keir Starrer, Pazar günü İngiliz birliklerine bir barış anlaşmasının bir parçası olarak Ukrayna'nın güvenliğini sağlamak için sundu, çünkü kendisi ve diğer Avrupalı liderler Başkan Trump'ın Rusya ile Ukrayna'daki savaşın feshi hakkındaki görüşmelerinin açılmasına tepki verdiler.

Pazar günü The Daily Telegraph'ta yayınlanan bir makalede, Bay Parners “kendi birliklerimizi yere koyarak Ukrayna'ya güvenlik garantilerine katkıda bulunmaya hazır ve istekli olduğunu” yazdı.

Bay Starrer ilk kez İngiliz birliklerini Ukrayna'ya göndermeyi düşündüğünü açıkça söyledi. Pazartesi günü Paris'teki Avrupa liderinin acil toplantısının arifesinde, Bay Trump'ın bir yerleşimdeki ilerlemesine bir cevap formüle etmek için – açık bir rol bırakmadan Avrupa ve Ukrayna'dan ayrılmış gibi görünüyordu.

Makalede, Bay Strandmer İngiliz birliklerini hafifçe yapmadığını yazdı. Rusya'dan Cumhurbaşkanı Vladimir V. Putin'e yazılıp, “Ukrayna'da egemenliğini uzun vadede koruyan kalıcı bir barışın sağlanması, Putin'i gelecekte daha fazla saldırganlıktan uzak tutmak istiyorsak önemlidir.”

Starrer, “Bu savaşın sonu, geldiğinde, Putin saldırılarından önce sadece geçici bir mola olamaz.”

Amerikalı ve Rus yetkililerin bu hafta savaşın sona ermesiyle yaptığı görüşmelerin başında Suudi Arabistan'da buluşmaları bekleniyor. Tartışmalar geçici olmalıdır. Dışişleri Bakanı Marco Rubio Pazar günü yaptığı açıklamada, Ukrayna ve Avrupa'da “daha geniş bir konuşma” için bir fırsat olacağını söyledi.

Ancak görüşmeler, Bay Trump'ın savaşı feshetmek için bir sözleşmenin elde edilmesi için hızlandırılmış bir programı olduğunu ve en azından Rusya ile müzakereleri iki taraflı olarak almaya karar verildiğine benziyor. Ukrayna Pazar günü Suudi Arabistan'daki tartışmalara katılmayacağını doğruladı.

Pazartesi günü Paris'teki toplantı, Bay Starrer ve Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, İspanya, Hollanda ve Danimarka'nın yanı sıra Avrupa Birliği ve NATO'nun en iyi yetkilileri arasında yer alıyor. Liderler savaş ve Avrupa güvenliğini tartışacaklarını söylüyorlar.

Makalesinde, Bay Starrer, diğer liderlerden askeri masrafları artırmalarını ve NATO'da daha büyük bir rol oynamasını isteyeceğini yazdı.

Yetkili, Ukrayna'nın NATO'ya katılma yolunun “geri döndürülemez” olduğunu ve Ukrayna'yı desteklemeyen Trump yönetiminin ayrılmasına işaret ettiğini ve bunu karşılıklı savunma ittifakı izlediğini de sözlerine ekledi.

Ukrayna, İttifak'ın korunmasının kendisini gelecekteki Rus saldırganlığından koruyacağını umarak NATO üyeliğini önemli bir stratejik hedef haline getirdi. Ancak savaş tarafından takip edilmesi her zaman pek olası değildi, çünkü bu NATO üyelerini doğrudan Rusya ile çelişecekti.

Önümüzdeki haftalarda Başkan Trump ile beklenen Sn. Starrer, Avrupa ve ABD'nin kalıcı bir barış anlaşması yapmak için yakın çalışmaya devam etmesi gerektiğini yazdı. “Bir ABD güvenlik garantisi kalıcı barış için önemli bir öneme sahiptir, çünkü sadece ABD Putin tekrar saldırmasını engelleyebilir.”

OnlySEO

Global Mod
Global Mod
Başbakan Keir Starrer, Pazar günü İngiliz birliklerine bir barış anlaşmasının bir parçası olarak Ukrayna'nın güvenliğini sağlamak için sundu, çünkü kendisi
Selam gündemi takip edenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Tuncer, gerçekten emeğine sağlık

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Emirhan

New member
Başbakan Keir Starrer, Pazar günü İngiliz birliklerine bir barış anlaşmasının bir parçası olarak Ukrayna'nın güvenliğini sağlamak için sundu, çünkü kendisi
Merhaba arkadaşlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Tuncer

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

OnlySEO' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Tuncer, gerçekten emeğine sağlık Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @OnlySEO, özellikle pratik tarafı çok farklı

Cantez

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tuncer

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Emirhan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Tuncer Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @OnlySEO
Ben biraz temkinliyim @Emirhan, ama söylediğin mantıklı geliyor

Ozipek

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Tuncer

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Cantez' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Tuncer Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Ben biraz temkinliyim @Emirhan, ama söylediğin mantıklı geliyor
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Cantez, merak ettiriyor

Perez

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Tuncer

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

OnlySEO' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Tuncer, gerçekten emeğine sağlık Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @OnlySEO, bence gri alan daha geniş

Gulseren

Global Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Tuncer

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Perez' Alıntı:
Merhaba koca ekip Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Tuncer Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @OnlySEO, bence gri alan
Burada farklı düşünmek zorundayım @Perez, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Emre

New member
Merhaba düşünenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Tuncer

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Perez' Alıntı:
Merhaba koca ekip Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Tuncer Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu kadar kesin bir çizgi
Fikir güzel ama eksik kalmış @Perez, birkaç örnek daha iyi olurdu

Gulseren' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Tuncer Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Burada farklı düşünmek zorundayım
Bu bakış açını anlıyorum @Gulseren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ozipek' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Tuncer Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Bu veriyi pratikte görmek
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Ozipek